085 - 106 16 30

Letselschade advocaat nodig in Gouda?

Bedrijfsongeval

Als u betrokken bent geraakt bij een ongeluk op het werk, dan kan dat ingrijpende gevolgen hebben. Uw werkgever is verantwoordelijk voor u onder werktijd, dus ook voor uw letselschade. In Gouda en omstreken kunt u onze letselschade advocaten inschakelen om u te helpen na een bedrijfsongeval. Als u letselschade heeft waarvoor uw baas aansprakelijk kan worden gesteld, dan heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. Samen met u bekijken we de situatie en maken we een inschatting van de hoogte van de schadeclaim.

Letselschadeclaim

Heeft u te maken gehad met een bedrijfsongeval in de regio Gouda? Neem dan een van onze ervaren letselschade advocaten in de arm. Samen met de specialist wordt de aansprakelijkheid vastgesteld, wordt de hoogte van de schade vastgesteld en wordt de letselschadeclaim ingediend. Onze juristen hebben veel ervaring met het verhalen van letselschade en zijn bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent letselschade. Wij kunnen u dus altijd een gedegen advies geven. Ook bij letselschade door een geweldsdelict of een productiefout helpen wij u graag met het verhalen van de schade.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel dan direct via 085 - 106 16 30.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Gouda, De Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck, Goverwelle, Stolwijkersluis, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Hoofdvestiging