010 - 600 11 33

Letselschade advocaat nodig in Gouda?

Bedrijfsongeval

Als u betrokken bent geraakt bij een ongeluk op het werk, dan kan dat ingrijpende gevolgen hebben. Uw werkgever is verantwoordelijk voor u onder werktijd, dus ook voor uw letselschade. In Gouda en omstreken kunt u onze letselschade advocaten inschakelen om u te helpen na een bedrijfsongeval. Als u letselschade heeft waarvoor uw baas aansprakelijk kan worden gesteld, dan heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. Samen met u bekijken we de situatie en maken we een inschatting van de hoogte van de schadeclaim.

Letselschadeclaim

Heeft u te maken gehad met een bedrijfsongeval in de regio Gouda? Neem dan een van onze ervaren letselschade advocaten in de arm. Samen met de specialist wordt de aansprakelijkheid vastgesteld, wordt de hoogte van de schade vastgesteld en wordt de letselschadeclaim ingediend. Onze juristen hebben veel ervaring met het verhalen van letselschade en zijn bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent letselschade. Wij kunnen u dus altijd een gedegen advies geven. Ook bij letselschade door een geweldsdelict of een productiefout helpen wij u graag met het verhalen van de schade.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel dan direct via 010 - 600 11 33.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Gouda, De Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck, Goverwelle, Stolwijkersluis, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Hoofdvestiging