085 - 106 16 30

Letselschade advocaat nodig in Gouda?

Letselschadespecialist inschakelen?

Wij zijn een professioneel advocatenkantoor in de regio Gouda. Deskundigheid en kennis staat bij onze letselschadespecialist hoog in het vaandel. Om een zaak te kunnen winnen is het belangrijk om kennis te hebben van het recht. Daarnaast willen wij in Gouda altijd op de hoogte zijn van alle relevantie informatie die te maken heeft met uw letselschadezaak.

Op deze manier weten wij zeker dat wij alles uit uw zaak kunnen halen wat erin zit. Wij bereiden elke zaak dan ook voor alsof er een gerechtelijke procedure wordt gestart. De reden hiervoor is dat wij op deze manier de kans vergroten om zo direct tot een goed resultaat te komen.

Letselschadespecialist met ervaring

De kwaliteit van ons advocatenkantoor in Gouda wordt gewaarborgd doordat ons kantoor is aangesloten bij diverse keurmerken. Daarnaast werken wij samen met de beste ARBO specialisten, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en actuarieel rekenaars.

Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een deskundige letselschadespecialist in Gouda. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op: wij helpen u graag.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Gouda, De Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck, Goverwelle, Stolwijkersluis, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Hoofdvestiging