010 - 600 11 33

Letselschade advocaat nodig in Gouda?

Letselschadespecialist inschakelen?

Wij zijn een professioneel advocatenkantoor in de regio Gouda. Deskundigheid en kennis staat bij onze letselschadespecialist hoog in het vaandel. Om een zaak te kunnen winnen is het belangrijk om kennis te hebben van het recht. Daarnaast willen wij in Gouda altijd op de hoogte zijn van alle relevantie informatie die te maken heeft met uw letselschadezaak.

Op deze manier weten wij zeker dat wij alles uit uw zaak kunnen halen wat erin zit. Wij bereiden elke zaak dan ook voor alsof er een gerechtelijke procedure wordt gestart. De reden hiervoor is dat wij op deze manier de kans vergroten om zo direct tot een goed resultaat te komen.

Letselschadespecialist met ervaring

De kwaliteit van ons advocatenkantoor in Gouda wordt gewaarborgd doordat ons kantoor is aangesloten bij diverse keurmerken. Daarnaast werken wij samen met de beste ARBO specialisten, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en actuarieel rekenaars.

Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een deskundige letselschadespecialist in Gouda. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op: wij helpen u graag.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Gouda, De Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck, Goverwelle, Stolwijkersluis, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Hoofdvestiging