085 - 106 16 30

Letselschade advocaat nodig in Gouda?

Verkeersongeval meegemaakt?

Letselschade kunt u onder andere oplopen doordat u door andermans schuld slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval. Andere oorzaken kunnen bijvoorbeeld een ongeval op het werk, een sportongeluk of een geweldsdelict zijn. De gevolgen van een dergelijk ongeluk, hebben vaak verstrekkende gevolgen. Behalve de medische consequenties, moet u in veel gevallen opdraaien voor extra financiƫle kosten.

Door een verkeersongeval in de regio Gouda heeft u bijvoorbeeld een whiplash opgelopen en kampt u met diverse klachten waardoor u tijdelijk niet meer zelf uw huishouding kunt doen. De onkosten voor onder andere huishoudelijk hulp, inkomstenderving en bijvoorbeeld een tekort in uw pensioenopbouw kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. In de regio Gouda kunnen wij u helpen met het verhalen van de schade.

Gratis advies na een verkeersongeval

Heeft u een verkeersongeval in Gouda of omgeving Gouda? En bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Gouda dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in de regio Gouda de specialist wanneer het gaat om letselschadezaken. Wij kunnen u helpen met het indienen van een schadeclaim na een verkeersongeval. Tevens kunnen wij u, dankzij onze jarenlange ervaring, adviseren over de te ondernemen stappen in het geval van letsel na een verkeersongeval.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Gouda, De Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck, Goverwelle, Stolwijkersluis, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Hoofdvestiging