010 - 600 11 33

Letselschade advocaat nodig in Gouda?

Verkeersongeval meegemaakt?

Letselschade kunt u onder andere oplopen doordat u door andermans schuld slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval. Andere oorzaken kunnen bijvoorbeeld een ongeval op het werk, een sportongeluk of een geweldsdelict zijn. De gevolgen van een dergelijk ongeluk, hebben vaak verstrekkende gevolgen. Behalve de medische consequenties, moet u in veel gevallen opdraaien voor extra financiële kosten.

Door een verkeersongeval in de regio Gouda heeft u bijvoorbeeld een whiplash opgelopen en kampt u met diverse klachten waardoor u tijdelijk niet meer zelf uw huishouding kunt doen. De onkosten voor onder andere huishoudelijk hulp, inkomstenderving en bijvoorbeeld een tekort in uw pensioenopbouw kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. In de regio Gouda kunnen wij u helpen met het verhalen van de schade.

Gratis advies na een verkeersongeval

Heeft u een verkeersongeval in Gouda of omgeving Gouda? En bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Gouda dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in de regio Gouda de specialist wanneer het gaat om letselschadezaken. Wij kunnen u helpen met het indienen van een schadeclaim na een verkeersongeval. Tevens kunnen wij u, dankzij onze jarenlange ervaring, adviseren over de te ondernemen stappen in het geval van letsel na een verkeersongeval.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Gouda, De Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck, Goverwelle, Stolwijkersluis, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Hoofdvestiging