085 - 106 16 30

Letselschade advocaat nodig in Gouda?

Schadeclaim aanvragen

Als u letsel heeft opgelopen, kunt u een schadeclaim indienen. U ontvangt dan een vergoeding voor de schade die u heeft opgelopen tijdens uw ongeval in Gouda of omgeving Gouda. Een belangrijke voorwaarde voor het aanvragen van zo’n vergoeding is dat er iemand anders aansprakelijk moet zijn voor uw letselschade. Er komt veel bij kijken als u een schadeclaim in wilt dienen, daarom is het van belang dat u goede juridische ondersteuning hierbij heeft.

Wij kunnen u in de regio Gouda helpen bij het indienen van de schadeclaim bij de verzekeraar en zorgen ervoor dat u de slachtoffervergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Deze onkosten kunnen wij o.a. voor u claimen:

  • Onverzekerde ziektekosten
  • Hulp- en verplegingskosten
  • Inkomensverlies
  • Verminderde pensioenopbouw
  • Smartengeld (voor psychische schade)

Hoogte van de schadevergoeding

Hoe hoog het bedrag is dat u uiteindelijk int, hangt af van vele factoren. Als allereerste wordt er gekeken naar de ernst en de aard van het letsel. Daarnaast spelen sociale factoren, de duur van het genezingsproces, verlies van zelfwerkzaamheid of verlies van arbeidsvermogen een rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding.

Heeft u een gespecialiseerde letselschade advocaat in Gouda nodig op het gebied van letselschade? U kunt bij ons in Gouda terecht. Wij helpen u graag met het indienen van uw schadeclaim.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Gouda, De Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck, Goverwelle, Stolwijkersluis, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Hoofdvestiging