010 - 600 11 33

Letselschade advocaat nodig in Gouda?

Medische fout

Mensen maken fouten, artsen in Gouda helaas ook. Wanneer er een fout is gemaakt tijdens een operatie of andere medische behandeling, is dit extra vervelend. U moet namelijk zien om te gaan met de consequenties. Denkt u dat er bij u in Gouda een medische fout is gemaakt? Licht direct uw behandelend arts in. Wacht hier niet te lang mee, want dan wordt het moeilijker om aan te tonen dat uw letsel veroorzaakt is door een medische fout.

Woont u in de regio Gouda dan is het raadzaam om direct een letselschade advocaat uit Gouda in te schakelen. In de regio Gouda zijn wij de specialist op het gebied van letselschade. Wij kunnen u bijstaan in het verhalen van uw schade na een medische fout. Wij kunnen u voorzien van advies en helpen om de schade te verhalen waar u recht op heeft.

Letselschade na een medische fout?

U heeft letselschade wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of psychisch letsel heeft opgelopen. Bijvoorbeeld als u slachtoffer bent van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval in Gouda. U kunt ook letsel oplopen door slechte werkomstandigheden of een medische fout. Wanneer u door een medische fout in Gouda of omgeving Gouda letsel heeft opgelopen, kan dit zowel materieel als immaterieel zijn. In het eerste geval moet u denken aan het achteruit gaan in inkomen of extra kosten voor medische zorg of huishoudelijke hulp.

Er kan ook sprake zijn van immateriële schade. Hiermee wordt bijvoorbeeld pijn of verdriet bedoeld als gevolg van een medische fout of ongeval. Veel mensen weten niet dat ook psychische schade te verhalen is, dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Hierbij kunt u denken aan traumatische ervaringen of eventuele blijvende schade, zoals littekens.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Gouda, De Korte Akkeren, Kort Haarlem, Bloemendaal, Plaswijck, Goverwelle, Stolwijkersluis, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Hoofdvestiging